Subject: RIpvffQJKAQ
Name: Dip
Email: ztqu20keko@outlook.com
Date: 15/06/2015 22:31

HOHOI SHARON! se4e4litte4ve4e4 laitta noita liekknje4 te4nne. Luulisi tuollaisella meikkaaja, laulaja, mallien etsije4 ym. (mite4 Vc4ITc4T olevas)olevan parempaakin tekemiste4. En voi uskoo, ette4 sun aika riitte4e4 te4llaseen. tai sitten nuo sun ''ammatit'' on kusetusta. huoh. ennen pidin te4ste4 blogista, mutta en ene4e4. Jotenkin niin turhia postauksia. ihankun joku ei osais shoppailla? Muutenkin olet aika ylimielinen.ps. tuossa ensimme4isesse4 linkisse4 ei puhuta susta?