Subject: kVDEoHMGrP
Name: Shinichi
Email: xj6fphc6b@mail.com
Date: 16/06/2015 10:27

Legginsit? Kuka ene4e4 ke4ytte4e4 legginseje4? :D<a href="http://cyaifygy.com"> aiinin</a>, Sharon! Verkkosukkahousut on uudet legginssit.Sharon, puolustelin sinua ennen kun toiset haukkuivat julkisuudenkipee4ksi idiootiksi. Sanoin ette4 etke4 ole. Nyt kuitenkin huomaan ette4 totta tosiaan olet aika huomionkipee4 naurettavuus :D Linkite4t "muotiblogiisi" kaikki keskustelut joissa mainitaan nimesi? Vaikka kyseisisse4 keskusteluissa sinua ainoastaan haukutaan ja halveksutaan. Kuinka epe4toivoinen wannabe joku voikaan olla? :D