Subject: gCTXnSQloTRxdin
Name: Randa
Email: gztgatn5@hotmail.com
Date: 20/06/2015 19:03

Minusta olisi muutenkin hyve4n tavan <a href="http://pavoqvhadb.com">muitskaa</a> je4tte4e4 kaverit oman blogin ulkopuolelle. Vaikka kaveri hyve4ksyisikin oman esiintymisense4 te4e4lle4.Ja mite4 te4he4n aiheeseen muuten tulee (huom. ananyymi klo 13.35), Laura selkee4stikin pyysi aikoinaan poistamaan kaikki kuvat ja tekstit, joissa he4n esiintyy. Samoin he4visi osa videoista joissa he4n/he4nen poikayste4ve4nse4 oli kuvattuna. Joten tuskin he4n riemustakaan hihkuu.

Reply:
  Re: gCTXnSQloTRxdin  (Dina, 27/01/2016 10:24)